پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان، موفق به افزایش ماندگاری آب پرتقال تازه، از دو هفته به یک ماه با استفاده از بستههای حاوی نانوذرات نقره و اکسید روی شدند.
افزایش ماندگاری آب پرتقال بهکمک بستهبندیهای نانوساختار
پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان، موفق به افزایش ماندگاری آب پرتقال تازه، از دو بهکارگیری بستههای پلیمری حاوی نانوذرات نقره و اکسید روی در نگهداری آب پرتقال دکتر امامیفر، دکتری مهندسی صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان، در دکتر امامیفر در رابطه با نتایج این تحقیق گفت: «نتایج نشان میدهد که سرعت رشد محقق طرح در پایان گفتگو ابراز داشت: «فناوریهای غیر حرارتی جدید نیز با کاهش بار جزئیات این پژوهش -که با راهنمایی دکتر محمد شاهدی و دکتر مهدی کدیور در دانشکدهی
|