دهمین سخنرانی متخصصان ایرانی غیرمقیم در حوزه فناوری‌نانو برگزار شد

دهمین سخنرانی متخصصان ایرانی غیرمقیم در حوزه فناوری‌نانو با موضوع Promises of Nano-structure transmission SPR sensors for Point-of-Care diagnostics در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی برگزار شد.

دهمین سخنرانی متخصصان ایرانی غیرمقیم در حوزه فناوری‌نانو در راستای تحقق طرح «همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم» با موضوع Promises of Nano-structure transmission SPR sensors for Point-of-Care diagnostics ۱۴مهرماه ۱۳۹۵ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی برگزار شد.

رشته داروسازی به لحاظ نقش و اهمیتی که می‌تواند در سلامت جامعه ایفاد نماید یکی از رشته‌های مورد توجه است اما ترکیب این رشته با رشته‌های نانو‌فناوری پزشکی؛ سم‌شناسی، شیمی مواد غذایی، میکروییولوژی مواد غذایی، شیمی دارویی، میکروب‌شناسی، زیست‌شناسی، فیتو‌شیمی، شیمی فناوری اسانس، بیوتکنولوژی، کنترل و نظارت دارو و رشته‌های دیگر این واحد را تبدیل به واحدی خاص با خصوصیاتی منحصر‌به‌فرد در عرصه‌های ملی نموده است.

واحد علوم دارویی در سال ۱۳۶۴ تاسیس و در حال حاضر ۳ دانشکده، ۳۳ رشته
مصوب در حوزه‌های مرتبط با علوم دارویی و حدود ۷۰۰۰ دانشجو در مقاطع
کارشناسی، کارشناسی‌ارشد، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی دارد.

در راستای فعالیت‌های آن دانشگاه و با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو در روز ۱۴ مهرماه ۱۳۹۵، سخنرانی دکتر سیده منصوره زارعی موسوی با موضوع «‌نانو‌حسگرهای رزونانس پلاسمون سطحی و کاربردهای کلینیکی» و با حضور دانشجویان و اساتید علاقمند، در سالن اجتماعات دکتر شایورد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی برگزار شد. وی در سال ۲۰۱۴ از دانشگاه ملی تایوان در رشته علوم و فناوری نانو فارغ‌التحصیل شده‌ و پس از آن نیز به عنوان محقق پسادکتری درItalian Institute of Technology  کشور ایتالیا مشغول به فعالیت است.

دکتر زارعی در این برنامه به بیان دستاوردها و تجارب خود در خصوص نانوحسگرهای رزونانس پلاسمون سطحی پرداختند. عناوین ارایه شده در این سخنرانی عبارتند از:

Introduction on Plasmonic Nanosensors
Fabrication of Nanostructure SPR Sensors
Integration of Plasmonic Sensors with Microfluidic Chip
Applications of Nano Plasmonic for Point-of-Care Diagnostics

طرح «همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم» به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به کشور و همچنین ایجاد ارتباط موثر دانشمندان غیرمقیم با همتایان داخلی و مراکز علمی و فناوری منتخب توسط معاونت علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری و بنیاد ملی نخبگان‌ تدوین شده و در حال اجرا است.

در راستای تحقق این طرح و استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی متخصصان و دانشمندان برجسته ایرانی غیرمقیم، بنیاد ملی نخبگان با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری‌ نانو از اساتید، متخصصان، کارآفرینان و دانشمندان برجسته ایرانی مقیم خارج از کشور فعال در حوزه فناوری نانو برای سخنرانی در موسسات آموزشی و پژوهشی دعوت می‌نماید.

شایان ذکر است، جزئیات کامل طرح «همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم» در این صفحه بیان شده است.