غذاهای تولید شده به کمک فناورینانو به نظر می رسد در مقایسه با غذاهای اصلاح شده ژنتیکی کمتر با سختگیری مردم مواجه شده اند و جلوه طبیعی بیشتری دارا می باشند. علاوه بر تعادل بین مخاطرات و مزایای محصولات، برای اکثر مشتریان احساس طبیعی جلوه کردن آن بسیار مهم است و مهمترین عامل کاهش جلوه طبیعی نیز ایجاد تغییرات ژنتیکی در محصولات است.
![](https://news.nano.ir/wp-content/uploads/2008/5/b5c4ea940cf54a85a713f92805cb2981.jpg)
پذیرش بهتر غذاهای مبتنی بر فناورینانو در مقایسه با غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
غذاهای تولید شده به کمک فناورینانو به نظر می رسد در |